Wattify is partner van Congres Laadinfra ’23

Wattify heeft zich aangesloten als partner voor het Congres Laadinfra ’23 op 17 januari in Brussel. Het bedrijf focust zich als one-stop shop voor alle administratie rond (semi) publieke slimme laadpalen. Of het nu om split-billing gaat tussen werkgever en werknemer voor thuis en op het werk laden, of grotere laadpleinen zoals recentelijk de parking van Flanders Expo in Gent waar een heel breed publiek komt laden.

“We hebben uiteraard akkoorden met de meeste laadpas uitgevers, maar hebben ook de mogelijkheid om directe mobiele betalingen aan te bieden aan eender welke laadpaal, wat vroeger toch tot heel wat frustraties leidde bij EV-rijders die met meerdere laadpassen nog van een kale reis thuis kwamen. Hiermee kunnen we 100% van de EV-rijders de mogelijkheid bieden om aan een door ons beheerde laadpaal te laden.

Wij zijn hardware onafhankelijk, dat wil zeggen dat we alle merken laadpalen kunnen beheren die de OCPP standaard-taal spreken, en dat zijn de meeste slimme laadpalen wel tegenwoordig. Slimme sturingen op basis van uurprijzen is voor ons ook dagdagelijkse kost. Zo kan elke paal het meest efficiënt ingezet worden!

De software van Wattify.

Het integrale Wattify-platform bieden we ook als white-label aan. Zo kunnen laadpaal installateurs onder eigen naam, logo en huisstijl CPO-diensten aanbieden, zonder de investering te hoeven doen in een eigen platform.Gezien de snel evoluerende markt rond laadpalen partneren we dagelijks met nieuwe spelers op de markt, of het nu om 1 laadpaal op de parking van het bedrijf gaat of 100 palen op een grotere parking.”

Meer nieuws

Brussels Auto Show verwelkomt Congres Laadinfra ’24 op de beursvloer

In januari 2023 vond in de Brussels Expo de eerste editie plaats van het Belgische Congres Laadinfra. De krapte op het net vormde niet het enige vraagstuk. Wat hoe zorgen we voor voldoende groene stroom om de Belgische doelstellingen te behalen? Hoe kijken verschillende betrokken – zoals netbeheerders, leveranciers en de gemeenten – tegen de… Lees verder ›

Congres Laadinfra België: ‘We kennen de puzzelstukken, de puzzel moet nu gelegd worden’

‘We weten wat er gedaan moet worden op het gebied van de laadinfrastructuur in België, nu moeten we het nog doen.’ Dat is de conclusie van de eerste editie van het Congres Laadinfra België. Frictie gewesten Michel Martens, directeur van de studiedienst bij Febiac, haalt daarnaast aan dat vrachtvervoer een blinde vlek lijkt te zijn… Lees verder ›

Powerdale: een bedrijf gericht op de toekomst

De mobiliteit in België staat vandaag voor een grote technologische uitdaging die door bepaalde politieke beslissingen in een stroomversnelling is geraakt. Zo zal de Europese Unie vanaf 2035 alle verkoop van nieuwe auto’s met verbrandingsmotor verbieden en zal België vanaf 2026 de verkoop van voertuigen met verbrandingsmotor voor bedrijfswagenparken verbieden. Het is in deze context… Lees verder ›