Laadinfra Innovatie Award

Pluon Modular System wint de eerste Belgische Laadinfra Innovatie Award.

België investeert in een infrastructuur voor duurzame mobiliteit. Innovatieve ideeën en start-ups maken deze ontwikkeling mede mogelijk, met allerhande toepassingen. Voor het Congres Laadinfra waren we op zoek naar innovaties die de laadinfrastructuur in België een boost geven.

Drie finalisten kwamen in aanmerking, maar Pluon ging met de titel naar huis. Het bedrijf is de winnaar van de eerste Belgische Laadinfra Innovatie Award. De prijs werd uitgereikt op het Congres Laadinfra ’24 in Brussel.

De winnaar werd gekozen op basis van de stem van de jury (50%) en van de online stemmen vooraf en tijdens het Congres Laadinfra ’24 (50%). De jury bestond uit Philippe Vangeel (Avere), Romain Denayer (EV Belgium) en Luberto van Buiten (Redactie Congres Laadinfra).

By Pluon

Dankzij het PLUON MODULAR SYSTEM met gemakkelijk uitwisselbare kop en upgradebare componenten is de uptime optimaal. De laadpaal komt naar de technieker bij defect in plaats van de technieker naar de laadpaal. Zo heeft de klant geen last van defecte laadpalen en in geval van toekomstige innovaties kan de paal aangepast worden, weg van de wegwerpcultuur en volledige inzet op duurzaamheid.
Website