Congres Laadinfra ’24
Hoe krijgen we de laadinfra op peil?

Het aanbod aan elektrische voertuigen neemt in rap tempo toe, mede dankzij diverse nieuwe -vooral Chinese – automerken. Ook op het gebied van trucks en bestelauto’s worden er inmiddels stappen gezet op het gebied van elektrificatie. En ook de consument en ondernemer zijn bereidwillig om over te stappen op een EV, blijkt uit onderzoek dat Belgie in de top 5 ‘beste landen voor elektrificatie’ plaatst. De infrastructuur blijkt op dit moment echter de grootste bottleneck voor verdere ontwikkeling. Waar Nederland bijvoorbeeld over 65 laadpalen per 100 kilometer beschikt, komen we in België niet verder dan 9. Om aangehaakt te blijven bij de Europese voorlopers en om de Europese doelen te halen, is een snelle verbetering van de infrastructuur dan ook nodig. Hoe gaan we die realiseren? Daarover buigen we ons tijdens het Congres Laadinfra België 2024, samen met de ruim 300 bezoekers en diverse partners die vooruitstrevend zijn op het gebied van laadinfra.

Het delen van kennis en informatie tussen alle stakeholders is van groot belang om de infrastructuur op orde te krijgen. Met Congres Laadinfra willen we daar, met een uitgebreid inhoudelijk programma en de diverse netwerkmomenten, een steentje aan bijdragen.

Programma 2023 Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden over al het nieuws rondom Congres Laadinfra? Laat dan uw e-mailadres achter, dan houden wij u op de hoogte.

Blijf op de hoogte

Doelgroep

De bezoekers van Congres Laadinfra bestaan uit:

Hoofdsponsor

Partners & Exposanten

Mediapartners