Exposeren, sponsoring en meer commerciële mogelijkheden

Congres Laadinfra ’24 op donderdag 18 januari 2024 vindt plaats tijdens de Brussels Auto Show in Brussels Expo. De zogenaamde Patio wordt exclusief omgebouwd naar een hoogwaardige congresruimte bestaande uit een plenaire congreszaal, diverse break-out ruimtes en een netwerkplein met ruimte voor stands. Stands op het netwerkplein kunnen ook optioneel toegankelijk worden gemaakt voor bezoekers van de Brussels Auto Show. Meer hierover in de brochure.

Afgelopen editie verwelkomden we ruim 400 congresdeelnemers, voor de komende editie mikken we op tenminste 350 hoogwaardige congresdeelnemers. Zo’n 75% van de aanwezigen zijn beslissers en beïnvloeders.

Wilt u in contact komen met beslissers en beïnvloeders die op zoek zijn naar oplossingen? We bieden een keur aan mogelijkheden aan om uw organisatie te profileren en in direct contact te komen met congresdeelnemers die op zoek zijn naar oplossingen.

Bekijk de opties in de Congres Laadinfra ’24 sponsorbrochure. Vul onderstaand formulier in en de brochure wordt u direct per e-mail toegestuurd.