Praktisch

Wanneer?
Donderdag 18 januari 2024
Het congres kan zowel in het Nederlands als het Frans worden gevolgd.

Brussels Auto Show
Het Congres Laadinfra ’24 vindt plaats tijdens de Brussels Auto Show in Brussels Expo. De uitdagingen rondom laden en de laadinfrastructuur raakt motorvoertuigbezitters, zowel particulier als zakelijke. Het Congres Laadinfra ’24 en de Brussels Auto Show versterken elkaar en de samenwerking is daarom een logische keuze. Met uw congreskaart heeft u ook gratis tot de Brussels Auto Show. Andersom kunnen beursbezoekers combi-exposanten van Congres Laadinfra ’24 bezoeken, echter niet deelnemen aan het congres zelf.

Waar?
BRUSSELS EXPO
Paleis 7
Belgiëplein 1
1020 Brussel
België

Parkeren: www.brussels-expo.com/visiteurs/parking

U kunt parkeren op parkeerplaats E.

Low Emission Zones
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ).  Controleer op lez.brussels of uw voertuig er mag rondrijden als u met de wagen of bestelwagen komt. Voldoet uw voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan u een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om u in de LEZ te verplaatsen.

Indien uw voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden (met uitzondering van voertuigen die in Nederland zijn ingeschreven).

Heeft u vragen over Congres Laadinfra? Neem dan contact met ons op via +31 (0)10 280 10 32 of via onderstaande contactgegevens.

Jasper Rodenhuis
Business Development Manager
jasper.rodenhuis@promedia.nl
+31 (0)6 81 04 36 66

Lisanne Noorlander
Programma & Marketing
lisanne.noorlander@promedia.nl
+31 (0)6 43 25 09 28

Robbert van Dijk
Projectmanager
robbert.van.dijk@promedia.nl
+31 (0)6 39 18 63 07