Welke innovatie heeft de meeste impact op de Belgische laadinfrastructuur? Die ontvang op 18 januari de Laadinfra Innovatie Award tijdens het Congres Laadinfra ’24 in Brussels Expo.

België investeert in een infrastructuur voor duurzame mobiliteit. Innovatieve ideeën maken deze ontwikkeling mede mogelijk. Voor het Congres Laadinfra ’24 in Brussel zoeken we naar innovaties die de laadinfrastructuur van België een boost geven.

De Laadinfra Innovatie Award heeft een Nederlandse en Belgische equivalent. In Nederland werd de prijs in 2023 gewonnen door Watthub, het grootste laadplein voor zwaar materieel. Wie wordt de eerste Belgische winnaar van de Laadinfra Innovatie Award?

Criteria

  • Innovatief en nieuw op de markt;
  • Momenteel op de markt of in 2024 op de markt komen;
  • Bijdragen aan de verbetering van de laadinfra-sector

Nominatie
Inschrijven kon tot en met 15 december 2023. Onze jury selecteert vervolgens uit alle inzendingen drie genomineerden. In januari kunt u stemmen op uw favoriet op de website www.congreslaadinfra.be/award.

De drie genomineerden maken kans op de Laadinfra Innovatie Award, die op 18 januari 2024 wordt uitgereikt in Brussels Expo. De winnaar wordt gekozen op basis van de stem van de jury (50%) en de online stemmen (50%).

Winnaar

De winnaar wint de Laadinfra Innovatie Award en een mediapakket bestaande uit banner plaatsing, redactioneel artikel en plaatsing in de nieuwsbrief.